Vlees

Vlees van de plaatselijke, zelfslachtende slager; dus kwaliteit en een ruime keuze. Ook voor barbecue- en gourmetschotels en hapjes voor een verjaardag of feest kunt u bij ons terecht.

Groente & fruit

Veel keus in verse (ook voorgesneden) groenten en fruit, indien mogelijk uit de omgeving. Groente en fruit wordt tenminste drie maal per week aangeleverd, dus altijd vers.

Brood & gebak

Vers brood en gebak van echte bakkers uit de omgeving van Eastermar. Een ruime keuze in gebak en taarten, 6 dagen per week vers geleverd en bezorgd. Bovendien staat er een groot assortiment koek en koekjes in de schappen.

PostNL

PostNL, van pakjes versturen tot postzegels en telefoonkaarten.

Aardappelen

Diverse soorten kwaliteits aardappelen van de Friese klei. Wij leveren aardappelen in verschillende verpakkingen van 2 ½ kg tot 20 kg.

Stomerij

Wij bieden een stomerijservice aan. U brengt uw kleding naar onze winkel, wij zorgen voor de rest.

Bloemen

Dagelijks kunt u bij ons terecht voor verse snijbloemen en boeketten. Natuurlijk kunt u elk gewenst boeket bestellen en laten bezorgen.

Terras

Bij mooi weer kunt u koffie- en theedrinken op ons terras voor de deur.

Onze winkel aan de E.M. Beimastrjitte Onze winkel aan de E.M. Beimastrjitte

Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet naar onze winkel komen, maak dan gebruik van de online supermarkt; de door u bestelde boodschappen worden door ons thuisbezorgd.